APK • ONDERHOUD • REPARATIES • OCCASIONS

 •  

  072 - 561 78 54

  info@garagebedrijfdehaas.nl

 •  

  Robbenkoog 21A

  1822 BA Alkmaar

 •  

  Ma - Vr 8:00 - 17:00

  Za: 10:00 - 14:00

   

  29-7, 5-8 en 12-8 i.v.m. zomervakanties op deze zaterdagen gesloten

Over ons

Een jong en dynamisch bedrijf

Wij zijn een jong en dynamisch Autobedrijf

Betrouwbaar, snel, vakgericht, klantvriendelijk en loyaal.

Over uw allround garage in Alkmaar

Autobedrijf de Haas in Alkmaar heeft een ervaring van ruim 20 jaar. Onnodig te zeggen dat wij alle kneepjes van het vak beheersen. Of het nu gaat om de aankoop van een occasion of vakkundig onderhoud of een perfecte reparatie van uw auto of camper, als allround garage beschikken wij over de juiste kennis en het beste materieel om u optimaal van dienst te zijn. Garagebedrijf de Haas is een onafhankelijke garage.

Wij bieden occasions van alle merken en types en kunnen deze ook onderhouden of repareren. Onze kwaliteit en service heeft ons al een zeer goede reputatie in de hele kop van Noord-Holland opgeleverd. Bij al onze diensten als allround garage is ons motto: ‘afspraak is afspraak’.

Eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit biedt u transparantie en geeft u vertrouwen in ons.

Allround garage in Alkmaar

We hebben drie verschillende takken van sport in huis:

Occasions

Inkoop en Verkoop van auto’s (nieuw en gebruikt). We hebben een gevarieerd aanbod in bijna alle prijsklassen, onze doelgroep is zeer breed

Modern ingerichte Werkplaats

Reparaties/ Onderhoud/ Diagnose/ APK/ Airco/ Hybride/ Electrisch/ Automaatbak revisie/ Automaatbak spoelen/ flushen (voor alle merken).

Wij beschikken over ontzettend veel technische kennis, echter wanneer we een technisch mankement tegenkomen waar wij zelf geen raad mee weten, dan raadplegen we partners in de directe omgeving voor advies of diagnose. Op ons industrieterrein “de Beverkoog” in Alkmaar bevindt zich het totaalaanbod van de Automotive Industrie.

Auto aankoop- en verkoop bemiddeling

Als u volledig ontzorgt wilt worden bij de aankoop van uw nieuwe auto, of als u geen gedoe wilt bij de verkoop van uw auto, regelen wij alles. Indien gunstig importeren we de auto uit het buitenland. Wij importeren met veel succes auto’s vanuit heel Europa.

Occasions

Wij hebben ongetwijfeld de juiste auto voor u in voorraad of kunnen deze op korte termijn leveren.

Opzoek naar een betrouwbare occasion?

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion van recente bouwjaren (niet ouder dan 10 jaar) dan hebben wij ongetwijfeld de juiste auto voor u in voorraad of kunnen deze op korte termijn leveren.

Doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben kunnen wij de occasions aanbieden tegen een concurrerend tarief. De prijs die u bij ons aantreft is de juiste prijs. Wij brengen geen afleverkosten in rekening. De auto wordt rijklaar afgeleverd.

Onze showroom is laagdrempelig. Wij houden van een informele sfeer waardoor u zich zeer welkom zult voelen. Individuele aandacht voor uw wensen en behoeften vinden wij belangrijk. Als extra service kunt u gebruikmaken van onze aankoopbemiddeling.

Betrouwbare occasions

Onderhoud en reparatie van uw auto of camper

In onze schone werkplaats staan onze monteurs klaar voor u om uw auto of camper te onderhouden of te repareren.

Alle merken en types auto's

Alle merken en types auto’s

Wij hebben specialisten in dienst met kennis van alle merken en types auto’s. U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvende diagnose en rekenen op een glasheldere kostenbegroting. Hierdoor komt u bij ons nooit voor onverwachte kosten achteraf te staan.

Naast onderhoud aan handgeschakelde auto’s kunnen wij ook de revisie van een automaatbak uitvoeren. Dit vraagt om specialistische kennis en de juiste apparatuur en dat maakt ons uw deskundige om dit professioneel uit te voeren.

Ook campers kunnen terecht in onze garage. De hoogte van onze garage is voldoende om het onderhoud of reparaties aan uw camper uit te voeren en dat maakt ons bijzonder ten opzichte van andere garages.

Snelheid en extra services

Doordat wij beschikken over de juiste expertise en geavanceerde apparatuur in onze werkplaats kunnen wij het onderhoud en reparaties aan uw voertuig snel uitvoeren. U krijgt altijd een leenauto mee en kunt als het nodig is een beroep doen op onze gratis haal- en brengservice.

Zoekt u dus een allround garage die u optimaal van dienst is? Surft u dan niet verder, u heeft ons tenslotte al gevonden! Van harte welkom!

Auto inkoop direct geld en vrijwaring

Neem contact met ons op voor vragen en een vrijblijvende offerte

Autobedrijf de Haas

Autobedrijf de Haas in Alkmaar is uw veelzijdige allround garage in de kop van Noord-Holland.

Neem contact op

 •  

  072 - 561 78 54

  info@garagebedrijfdehaas.nl

Bezoek ons

 •  

  Robbenkoog 21A

  1822 BA Alkmaar

Openingstijden

 •  

  Ma - Vr 8:00 - 17:00  

  Za - 10:00 - 14:00

  (29-7, 5-8 en  12-8 gesloten

  i.v.m. zomervakanties)

   

  Zo en 's Avonds op afspraak geopend